Cautare

3936 de rezultate pentru "program hypermarket real suceva" (3.29 secunde)
Compania a precizat atunci ca are in vedere deschiderea a inca 10 supermarketuri in acest an, majoritatea in Capitala, si un hypermarket la Drobeta Turnu Severin.
Il intreaba ziaristii in usa la hypermarket: Trebuie oprita recalcularea pensiilor militare? Raspunde: "Nu e decat o solutie: sa fie respectata hotararea Inaltei Curti".
Grupul Carrefour este prezent in 32 de tari, unde opereaza 15.500 de magazine tip hypermarket, supermarket, hard discount si magazine de vecinatate si are 475.000 de salariati.
Conferintte de presa, promovare de produs, magazine, hypermarket, targuri, corporate, food, petreceri, festivaluri, showroomuri auto. Fotografie din planor, elicopter, saloane, prezentari de moda si fotografii la peste 150 de nunti.
(Magazinele Vodafone, Orange, Domo, Librariile Carturesti, hypermarket Carrefour si benzinariile OMV). Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza.
Ea se prelinge apoi tot mai adanc inspre lume, ca o apa limpede si curata, acoperind case si sate, apoi orasele, cu toata spuma luminilor electrice, ba pana si uriasele hypermarket-uri fosgaind de lume, de alergatura si de iluzii frumos ambalate.
• Amplasati litiera cu nisip (se gaseste la orice pet-shop sau hypermarket) intr-un loc accesibil. • Urmariti pisicuta in primele ore;
In divizia hypermarket, cresterea salariala de care vor beneficia 95% dintre angajații de baza din magazine s-a realizat prin semnarea unui act adițional, cu sase luni inainte de expirarea termenilor prezentului contract colectiv de munca.
Fasolea galbena, varza si castravetii romanesti sunt deja in hypermarket. Din punct de vedere al hypermarketului, rosia romaneasca este mai zemoasa, ceea ce inseamna ca rezista mai putin si este mai sensibila la manevrare decat rosia provenita din import.
Nu vreau sa insist pe cazul terenului acordat gratuit de Dumitru Nicolae unei firmei de consulting in vederea construirii unui complex imobiliar din care ar urma sa faca parte si un hypermarket Carrefour, ci vreau sa ma indrept spre citeva critici care mi-au fost aduse.
Isi feliaza kilogramul de carne cumparata de la hypermarket in porti egale cu numarul de membrii de familie si inghit in sec.
In ziua de 29.09.2011, orele 22.30, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Sector 4 Politie, au depistat in flagrant, intr-un hypermarket de pe str.
Conducerea unuia dintre cele mai mari hypermarket-uri a anuntat ca vrea sa renunte la casele de marcat, iar clientii sa le foloseasca doar pe cele self-pay.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
• Asta inseamna ca salariul real, care reflecta evolutia puterii de cumparare, a crescut cu 4,6%! • Au existat cresteri importante ale salariului real in sectoare precum turismul (+11,7%), industria extractiva (+10,4%), agricultura (+9,9%) si comertul (+8,1%).
Real sau vedenie? Intr-o scrisoare (cunoscuta sub numele de Twining Memo, anterior clasificata, adresata generalului George Schulgen, adjunctul sefului serviciilor de informatii ale Air Force, de la Pentagon, Twining scrie ca fenomenul discurilor zburatoare raportate este ceva real si nu o vedenie sau o fictiune.
Cu toate acestea, ceea ce nu se stie despre reincarnare este ca exista destule dovezi palpabile in sprijinul ideii ca ea reprezinta un fenomen real si poate chiar verificabil.
imi cer scuze, dar nu sunt competent sa studiez asta, ci prefera sa lase impresia ca acele fapte nici nu exista, deci ca este real doar ceea ce se afla sub felinarul sau, expediind orice altceva cu expresia:
Conform acesteia, el ar fi fost in posesia unui film real al autopsiei, dar acesta era atat de deteriorat incat, pentru a fi difuzat, a trebuit sa fie recreat.
A accepta punctul de vedere al celor care admit ca real doar ceea ce este ob-servabil, experimental sau masurabil â€" spunea Mack â€" ar insemna excluderea a priori a unui volum mare de date doar pentru ca ele contrazic o anumita conceptie despre lume.
google-analytics.com